Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene

Oppskrifter med torsk og skrei

(Ryzhkov)

Småretter med torsk til din neste festmeny

 

Her finner du flere småretter med torsk

Torsk med tapenade

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

4 stk

Fremgangsmåte

Del fisken i fire like deler. Skyll godt av fiskeskivene, og tørk dem med kjøkkenpapir. Varm en spiseskje av oljen i en panne, og stek fisken i to minutter på hver side.

Stek skinkeskivene i en panne til de blir sprø.

Stikk ut fire rundinger av brødskivene, og stek brødrundingene i en panne med resten av olivenoljen. De skal bli gylne på begge sider.

Anrett rundingene på fire små tallerkener. Legg på ruccolasalat, torsk, tapenade og skinke.
 
Tips: Denne retten kan du servere som en deilig forrett for fire eller som hovedrett for to. Den sprø spekeskinken passer perfekt til hvit fisk.
 
 
 

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen