Mer luksuriøs enn dette blir torsk knapt
Trøfler er den ypperste luksus, ikke like lett å få tak, men er du så heldig, skal du prøve å matche den med årstidens aller beste norske råvare, skreien.
Les hele sakenTrøfler er den ypperste luksus, ikke like lett å få tak, men er du så heldig, skal du prøve å matche den med årstidens aller beste norske råvare, skreien.
Les hele sakenEnten du bruker torsk eller skrei tar den en spennende retning med denne sausen.
Les hele sakenTorsketunga er et pluss med stor P under skreisesongen og noe av det hyggeligste å servere. Gjør som meg og by gjestene på tunger som forrett med en av de mest mineralske albariñoene jeg har smakt.
Les hele sakenFor noen er dette årets desiderte høydepunkt, for andre er det en øvelse på linje med lutefiskritualet. Sørg for å teste mølje nå mens skreien er på sitt beste.
Les hele sakenVi lengter etter vår, men nyter vinterens delikatesser så mye vi kan. Prøv denne lekre oppskriften som er perfekt for en dag som denne.
Les hele sakenOg det trives den usedvanlig godt med.
Les hele sakenDet er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.
Les hele sakenHelt fersk torsk med lever og rogn er noe av det beste sesongen kan by på. Følg denne oppskriften og suksessen er sikret.
Les hele sakenKokt skrei eller annen hvit fisk og noen poteter er det som trengs for å gjenskape stemningen.
Les hele sakenHer er det nemlig mye spennende fra asiahylla som gjør jobben.
Les hele sakenTiradito forener peruanske mattradisjoner med japanske matlagningsteknikker. Dette er et ekteskap det er verdt å få med seg.
Les hele sakenMed skrei til middag blir det fest selv midt i uka. Dagens ukompliserte oppskrift gjør ekstra krus på denne fantastiske råvaren. Men du kan fint bruke vanlig torsk. Nydelig smaker det uansett.
Les hele sakenAldri har det vel vært bedre tilgang på den fantastiske råvaren som skrei er, enn akkurat nå. Så ved å servere den i ulike innpakninger kan du spise den oftere uten å gå lei.
Les hele sakenHer får du også en oppskrift på hvor enkelt det er å lage restaurantmat på eget kjøkken.
Les hele sakenNå er skrei å få tak i overalt. Og med denne oppskriften blir det fest på en tirsdag.
Les hele sakenTorsk er fantastisk smaksrik og anvendelig og for mange favoritt nummer én. Spesielt nå som skreien fyller fiskediskene. Her har vi samlet en rekke gode tips og oppskrifter.
Les hele sakenTorsk er en utrolig anvendelig råvare som trives utmerket i denne spennende oppskriften på farge- og smaksrik nudelsuppe.
Les hele sakenMed vinterens største mirakel, skreien, kan vi leke oss med både tilberedning og drikketilbehør. Her får du oppskriftene.
Les hele sakenTorsk, appelsin og fennikel gir alene julestemning i huset. Om du ikke er blant dem som spiser torsk på julaften, smaker den godt gjennom hele jula.
Les hele sakenOm du tror du ikke kan lage rødvinssaus, tro om igjen. Denne oppskriften er veldig lett å lykkes med.
Les hele sakenNorskdyrket fennikel finnes nå i alle grønnsaksdisker, og da er tiden inne for å fråtse. Her finner du et vell av ulike måter å tilberede denne aromatiske grønnsaken på.
Les hele sakenSupersunn skrei eller torsk bør på menyen en gang i uka, og på en dag som denne, hører hjertevennlig mat ekstra godt hjemme.
Les hele sakenFrityrsteking av torsketunger er den beste måten å tilberede delikatessen på. Basta.
Les hele sakenFiskesuppe er enklere å lage enn hva mange tror, og denne oppskriften er perfekt på travle hverdager.
Les hele sakenSkrei kan serveres på flere måter enn med lever og rogn. Det gjør delikatessen enda mer vinvennlig. Her får du flere forslag til gode matcher og ditto kjøp.
Les hele sakenTrå til med denne oppskriften på et ekstra godt skreimåltid med sprøstekt skinn og en farlig god saus.
Les hele sakenOm du ikke feirer 8. mars, kan du likevel gjøre som to av landets beste kvinnelige kokker, Miriam Østvik Jenssen og Kari Innerå. Her er oppskriftene.
Les hele sakenSå flotte råvarer som skrei må vi bruke så ofte vi kan. Men det gjelder å variere smakssammensetningen. Denne oppskriften sitter.
Les hele sakenNå er skreien på sitt aller beste, så prøv denne deilige oppskriften i helgen.
Les hele sakenNå er skreisesongen i full gang og i dag serverer vi deg et herlig måltid med dette hvite gullet i fra nord.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele saken1,4 milliarder kinesere kan ikke ta feil. Nå er det din tur til å oppdage dumplingens smakfulle verden. Etter dette kurset kan du invitere til en gastronomisk opplevelse fra eget kjøkken.
Les hele sakenDenne søndagen i starten av september har du sjansen til å smake masser av vin fra Sør-Afrikas aller beste produsenter.
Les hele sakenPå Stock er det denne kvelden duket for bobler i ypperste klasse fra Champagne Louis Roederer, Champagne Valentin Leflaive og André Clouet satt til lekre retter som er disse edle dråper verdig.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenBryggeribaren på Nedre Foss Gård åpner dørene når 7 Fjell Bryggeri inntar hovedstaden. Nyt nydelig mat og drikke med noen av landets mest karismatiske ølfolk.
Les hele sakenKjøkkensjefen på nyåpnede, populære Grezzo har satt sammen en nydelig femretter skreddersydd til Moulin aux Moines røde og hvite toppviner.
Les hele sakenDiego Corradi fra Prà har med seg nydelige hvite og røde viner fra Veneto spesielt til Salomes venetianske kjøkken. Gjør deg klar til en kulinarisk Italiatur på forsommeren.
Les hele sakenDenne kvelden bør bli magisk, Stefan Langmann kommer med sine anerkjente roséviner og hvitviner, og Kolonihagen på Frogner har satt sammen en sommerlig meny som passer til
Les hele sakenEtter denne kvelden blir sommersesongen 2022 den beste noensinne. Show master Lars G. Rein-Helliesen er din guide gjennom vinene som gjør sommeren ekstra lys, forfriskende og hyggelig.
Les hele sakenDomaine de la Suffrene og Château de Roquefort drar i gang en vennskapelig duell om hvilke av deres sommerlige Provenceviner som passer best til kveldens delikate meny.
Les hele sakenAv 118 testede produkter er det hybrider, frukt, fatlagring og store mengder humle som kjennetegner de aller beste.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, vin eller øl helt uten.
Mens navy strength gin er det beste til en klassisk GT, her får du sågar to som fyller kravene, får du også andre gintyper som gjør det allerede store utvalget enda mer spennende. Verd å merke seg er også en fantastisk alkoholfri ingrediens til barskapet.
Det er så kort tid til 17. mai at om du ikke har kjøpt inn allerede, må du nok basere deg på det som finnes i de fleste polutsalg. Her finner du noe for enhver smak og lommebok.
Det er noen riktige perler av noen musserende viner som har funnet veien til fast plass i basishylla.
Vi spiser like mye med øynene som med munnen, og her får du full uttelling for begge.
Les hele sakenDet som tar lengst tid er å vente på at geleen stivner, så lettlaget er denne kaken.
Les hele sakenSå Stock er det denne kvelden duket for bobler i ypperste klasse fra Champagne Louis Roederer, Champagne Valentin Leflaive og André Clouet satt til lekre retter som er disse edle dråper verdig.
Les hele sakenDet mest klassiske følget til nyttårskalkunen av alle er waldorfsalat. Her får du tre forskjellige oppskrifter.
Les hele sakenDomaine de la Suffrene og Château de Roquefort drar i gang en vennskapelig duell om hvilke av deres sommerlige Provenceviner som passer best til kveldens delikate meny
Les hele sakenDet er i hvert fall tilhengerne av hvit og grønn asparges enige om, nemlig at hollandaise er det beste tilbehøret.
Les hele saken