Server skreien med skikkelige påskearomaer
Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.
Les hele sakenSkreisesongen er på høyden, og selv om det ikke lenger er en rimelig råvare, er den fortsatt desto mer luksuriøs. Servert med smaksrikt følge med en pust av vår, blir det et riktig festmåltid.
Les hele sakenMed en god skorpe av persille, hasselnøtter og loff, blir torsken saftig helt fram til den skal spises.
Les hele sakenDenne helgens fiskemåltid er med den luksuriøse skreien. Den har en nøytral smakskarakter som gir innspill til variert tilbehør, og passer utmerket med pesto og mengder av friske grønnnsaker.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenTo deilige torskeretter kommer på bordet denne søndagen. Vi starter med en varm suppe og avslutter med selve delikatessen - torsketunger.
Les hele sakenSkreisesongen er fortsatt på topp og dermed tilgjengelig i godt monn. Så da gjelder det å nyte mens du kan. Ved å servere den i ulike innpakninger kan du spise den oftere uten å gå lei.
Les hele sakenOm du bruker torsk,, sei eller annen fisk, er hipp som happ. Her er det tilberedningen og tilbehøret som gjelder. I
Les hele sakenDette er faktisk en ganske så enkel, men også smakfull fiskemiddag. Det du bruker mest tid på er å tilberede paprikasausen. De ekstra minuttene er vel anvendt tid.
Les hele sakenSupersunn skrei eller torsk bør på menyen en gang i uka, og på en dag som denne, hører hjertevennlig mat ekstra godt hjemme.
Les hele sakenHer får du også en oppskrift på hvor enkelt det er å lage restaurantmat på eget kjøkken.
Les hele sakenDet er fristende å velge rødvin til skreien i vintermørket i Norge, men hva passer egentlig best?
Les hele sakenHer er alle smakene med i rikt monn, men den er enklere å lykkes med enn hjemmelaget sushi.
Les hele sakenTorsk eller skrei dampet i hvitvin med en syrlig saus med sennep og dill er en veldig god kombinasjon.
Les hele sakenTorsk er fantastisk smaksrik og anvendelig og for mange favoritt nummer én. Spesielt nå som skreien fyller fiskediskene. Her har vi samlet en rekke gode tips og oppskrifter.
Les hele sakenAv torsk blir du dorsk, kanskje det er derfor skrei som er enda mer potent er den perfekte ingrediens i et valentinsmåltid.
Les hele sakenNår det kommer til en lekker råvare som skrei, er det enkleste alltid det beste.
Les hele sakenTrøfler er den ypperste luksus, ikke like lett å få tak, men er du så heldig, skal du prøve å matche den med årstidens aller beste norske råvare, skreien.
Les hele sakenEnten du bruker torsk eller skrei tar den en spennende retning med denne sausen.
Les hele sakenTorsketunga er et pluss med stor P under skreisesongen og noe av det hyggeligste å servere. Gjør som meg og by gjestene på tunger som forrett med en av de mest mineralske albariñoene jeg har smakt.
Les hele sakenFor noen er dette årets desiderte høydepunkt, for andre er det en øvelse på linje med lutefiskritualet. Sørg for å teste mølje nå mens skreien er på sitt beste.
Les hele sakenVi lengter etter vår, men nyter vinterens delikatesser så mye vi kan. Prøv denne lekre oppskriften som er perfekt for en dag som denne.
Les hele sakenOg det trives den usedvanlig godt med.
Les hele sakenHelt fersk torsk med lever og rogn er noe av det beste sesongen kan by på. Følg denne oppskriften og suksessen er sikret.
Les hele sakenKokt skrei eller annen hvit fisk og noen poteter er det som trengs for å gjenskape stemningen.
Les hele sakenHer er det nemlig mye spennende fra asiahylla som gjør jobben.
Les hele sakenTiradito forener peruanske mattradisjoner med japanske matlagningsteknikker. Dette er et ekteskap det er verdt å få med seg.
Les hele sakenMed skrei til middag blir det fest selv midt i uka. Dagens ukompliserte oppskrift gjør ekstra krus på denne fantastiske råvaren. Men du kan fint bruke vanlig torsk. Nydelig smaker det uansett.
Les hele sakenNå er skrei å få tak i overalt. Og med denne oppskriften blir det fest på en tirsdag.
Les hele sakenTorsk er en utrolig anvendelig råvare som trives utmerket i denne spennende oppskriften på farge- og smaksrik nudelsuppe.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld når Prinsesse Natalia Giucciardini Strozzi tar med seg sine viner og fascinerende slektshistorie til Son Spa.
Les hele saken18. oktober inviterer Weber deg til Asiatisk BBQ grillkurs. Det er begrenset antall plasser, så vær rask!
Les hele sakenVi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
De beste GG-rieslingene har passert tusenlappen, men noen holder igjen. Fra superparet Carolin og Oliver Spanier får du enorm kraft for drøyt 700 kroner.
Når Agrapart-arven deles på to, er det faktisk blitt en gavepakke til champagneelskerne. Det er en av flere oppdagelser blant septembernyhetene med (og uten) bobler.
Om du frykter høsten, er trøsten at det er veldig mye godt rødt som lanseres i september.
Loire og chenin er en kombinasjon som er vel så interessant som Burgund og chardonnay. For du får mye mer for pengene.
For den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.
Les hele sakenDenne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.
Les hele sakenDesignelementene skal sågar auksjoneres den 11. september når de nye cocktailene lanseres.
Les hele sakenOg vi snakker verken om pinot noir eller chardonnay, derimot gamay.
Les hele sakenHer får du oppskriften på knallgode maispannekaker med sprøstekt bacon.
Les hele sakenOm du frykter høsten, er trøsten at det er veldig mye godt rødt som lanseres i september.
Les hele saken