Guide
Oppskrifter med torsk og skrei

Foto: (Ryzhkov)
Pasta carbonara med torsk og bacon

Fremgangsmåte
- Strimler av bacon stekes på middels temperatur i sitt eget fett til de er sprø og gylne.
- Ha strimler av torsk og finhakket hvitløk i stekepanna, la det stå og steke videre på lav temperatur til fisken er nesten gjennomstekt.
- Kok pastaen i rikelig, godt saltet vann. Mens pastaen koker slår du sammen egg og rømme.
- Sil av pastaen, la den stå 1 minutt, og bland sammen med torsk/bacon og egg/rømme. Smak til med salt, nykvernet pepper og revet parmesan eller annen ost på toppen.
Tips: Det er også godt å blande inn friske urter som bladpersille og basilikum i pastaen.
Apéritifs store pastaguide finner du her
Her finner du mange oppskrifter med torsk
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
82 POENG
Forsiden akkurat nå