Tomatsuppe

I dag serverer vi tomatsuppe. Selvsagt ikke fra ferdig poseprodukt, men i fra ekte råvarer - i ordets rette forstand. Tomater og vin fungerer dårlig, ikke minst når det er suppe det er snakk om. Derfor blir det vann eller øl i dag.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Hjemmelaget tomatsuppe

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

2 stk
2 ss
basilikum,frisk
Tilbehør

Fremgangsmåte

Tomatene dyppes i kokende vann slik at skinnet skrelles av før de skjæres i mindre båter.

Løken renses og finhakkes før den surres lett i varm olje. Ta deretter tomatbåtene i. Kraften helles over. Suppen kokes opp. Om ønskelig kan suppen moses, men det er ikke nødvendig.

Smak til med salt og pepper. Suppen kan serveres med alternative tilbehør som egg, makarnoi eller små kjøttboler.

Tomatsuppen serveres rykende varm med finhakket basilikum over.

Flere deilige tomatsupper finner du her

Her finner du over 200 oppskrifter på andre supper

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen