Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Torsk i kremet pestosaus
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
800
g
2
stk
2
ss
1
dl
stk
Fremgangsmåte
Finhakk løken og fres den blank i litt smør. Tilsett hvitvin, crème fraîche og pesto og la det koke opp.
Legg i fisk i biter og dryss på salt og pepper. La fisken dampe under lokk på svak varme til den har skiftet farge helt igjennom.
Pynt med cherrytomater og basilikum og server retten med pasta eller små poteter ved siden av.
Evt. tilbehør: Cherrytomater og frisk basilikum.
Her finner du mange oppskrifter med torsk
Sendt inn av Eksportuvalget for fisk
Foto: Per Alfsen
Flere torskeretter i Apéritifs kokebok
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.