Denne oppskriften på friterte bananer er ekstra crunchy takket være den puffete risen. Best av alt er at den er veldig lett å lage og ikke krever store forberedelser. Alle har vel bananer, mel, sukker, olje og iskrem i huset - eller får tak i det lett.
Ukens kake
                                                                     
                Desserten du aldri blir lei
                        Fritert banan med iskrem er mektig, men du har alltid plass til denne avslutningen på måltidet.
                    
                                    
                                            
                            Aase E. Jacobsen
                        
                                                            
                                    
                            
     21 Juli 2016 - 12:00
                Friterte bananer med iskrem
 
                Fremgangsmåte
Bland rismel, hvetemel og sukker med litt vann til det blir en deig. Del bananene på tvers og vend dem inn i deigen. Rull dem i puffet ris. Stekes i frityr eller i olje i stekepanne til gyllenbrune. Dryss over litt melis. Serveres med vaniljeis.
Tips:
Desserten blir friskere om du servere lett søtete eller usøtete bær til. 
Se våre andre oppskrifter på deilig iskrem og sorbet
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    Frankrike Volum: 0.75 l Pris: 319.90 kr Basisutvalget90 POENG Volum: 0.75 l Pris: 319.90 kr Basisutvalget90 POENG
- 
                    
                    88 POENG
- 
                    
                    87 POENG
Forsiden akkurat nå
                     
                                 
                                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                