Slik lager du Brandy Alexander - drink og dessert i samme glass
Kremete og fyldig, søt og krydret - dette er en farlig god klassiker.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kremete og fyldig, søt og krydret - dette er en farlig god klassiker.
Les hele sakenDet er Valentines Day og fredag. Hvis du står litt på, rekker du å lage denne treretteren til i kveld.
Les hele sakenHylleblomster er svært aromatiske og matcher nyrørt jordbærsaus veldig godt.
Les hele sakenSjokolademousse, jordbær og lemoncurd med sprø knuste kjeks er det som trengs for maksimal dessertglede.
Les hele sakenDu finner knapt et bedre tilbehør til iskremen enn dette. Må prøves.
Les hele sakenKremete fyldig, syrlig, søtt og salt i hver munnfull.
Les hele sakenGourmetmåltid midt i uka er tillatt på selveste valentinsdagen, eller egentlig uansett når du har lyst å lage noe ekstra godt. Du blir rikelig belønnet med smak og hurrarop.
Les hele sakenDesserten med det morsomme navnet som betyr norsk omelett, er som skapt for nasjonaldagen.
Les hele sakenHavre duger hele dagen, fra frokost til kvelds, i såvel usøtede som søte retter. Denne desserten samler det beste som finnes akkurat nå i hver munnfull.
Les hele sakenDen er langt fra klissete som navnet kan antyde, bare veldig god og avhengighetsdannende.
Les hele sakenPlommer, særlig de norske, har så mye smak at de er som en dessert i seg selv, Når de serveres bakte fra ovnen får du enda mer smak fram.
Les hele sakenFersken fra boks er sjelden vare i dag hvor vi omgir oss med frisk frukt fra alle verdenshjørner daglig, men i denne dessertkaken gjør de jobben.
Les hele sakenPå vårt juleverksted lærer du å lage imponerende julegodter som du dessuten kan ta med hjem. Dermed er julestemningen sikret.
Les hele sakenHar du kremfløte, kremost og en pakke havrekjeks, har du også dessert. Det hele topper du frukt. Den velger du utfra smak eller det du måtte ha for hånden.
Les hele sakenMange synes det er vanskelig å finne en dessert som absolutt alle kan spise. Denne tilfredsstiller alle, så vel laktoseintolerante som veganere, og med et lite grep også de som vil ha det glutenfritt.
Les hele sakenTyttebær i desserten gjør den ekstra frisk og god. Med yoghurt i stedet for fløte blir panna cottaen ekstra lett, men fortsatt med mye smak.
Les hele sakenSylter du plommene selv, har du en super dessert gjennom hele vinteren.
Les hele sakenAt alle, nesten uten unntak, elsker pannekaker er velkjent. Men denne klassikeren stiller i en egen liga. Du kan lett lage den hjemme.
Les hele sakenI alle fall om du har fri tilgang på rabarbra. Eller en nabo du kan godsnakke med. I løpet av noen strakser har du en herlig dessert som kan serveres lund eller kald.
Les hele sakenEn avkjølende iskrem med krydder og sitrus demper det verste søtsuget etter middagen. Den har så mye smak at du nøyer deg med halv porsjon.
Les hele sakenIkke bare krumkakene, men også tyttebærene i fryseren får et nytt bruksområde.
Les hele sakenPå julaften må selv den som ikke liker søtvin ta seg et lite glass. Kanskje noen sågar blir overbevist om hvilke fantastiske smaksopplevelser de har gått glipp av? Julenissen er i alle fall aldri vanskelig å be.
Les hele sakenMest sannsynlig gjør du ikke det på julaften, men denne vrien på riskrem smaker veldig godt gjennom hele julen.
Les hele sakenMulter slik de tilberedes av en mester, må bare smake godt. Som med denne oppskriften fra Sverre Sætres nye kokebok - en av fem finalister i Beste norske kokebok 2016.
Les hele sakenAlle har brunostrester de ikke blir kvitt. De blir til en super dessertsaus. Og mye bedre enn karamellsausen du kjøper.
Les hele sakenEn vri på tilslørte bondepiker smaker fantastisk samtidig som den er lett å lage.
Les hele sakenHvit sjokolademousse med solbærsaus er rett og slett en perfekt kombinasjon.
Les hele sakenPanna cotta er fløyelsmyk og lett, og perfekt som dessert på en sommerdag som denne.
Les hele sakenFritert banan med iskrem er mektig, men du har alltid plass til denne avslutningen på måltidet.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Vi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper.
Les hele saken
Den 14. februar kan du lære mer og smake 6 deilige musserende viner. En perfekt vinsmaking sammen med noen du er glad i!
Les hele saken
Nyt 10 fantastiske viner fra et av Italias mest ikoniske vinhus. Dette er en unik sjanse for deg som liker viner fra Chianti Classico.
Les hele saken
Det er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Spania byr på et bredt spekter av viner og nå har du du muligheten til å smake 8 spennende vinstiler.
Les hele saken
Juleribba skal man ikke tukle med, og ikke drikkefølget heller, tenker du kanskje. Men om du har lyst å prøve noe annet, får du noen gode alternativer her.
De siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?
Når du likevel er på polet eller butikken, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.
Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig gode og populære.
Les hele sakenDet er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.
Les hele sakenDet som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.
Les hele sakenMed en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.
Les hele sakenHer får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele saken