Her får du en innbydende treretters Valentines-meny
Det er Valentines Day og fredag. Hvis du står litt på, rekker du å lage denne treretteren til i kveld.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det er Valentines Day og fredag. Hvis du står litt på, rekker du å lage denne treretteren til i kveld.
Les hele sakenHylleblomster er svært aromatiske og matcher nyrørt jordbærsaus veldig godt.
Les hele sakenSjokolademousse, jordbær og lemoncurd med sprø knuste kjeks er det som trengs for maksimal dessertglede.
Les hele sakenDu finner knapt et bedre tilbehør til iskremen enn dette. Må prøves.
Les hele sakenKremete fyldig, syrlig, søtt og salt i hver munnfull.
Les hele sakenGourmetmåltid midt i uka er tillatt på selveste valentinsdagen, eller egentlig uansett når du har lyst å lage noe ekstra godt. Du blir rikelig belønnet med smak og hurrarop.
Les hele sakenDesserten med det morsomme navnet som betyr norsk omelett, er som skapt for nasjonaldagen.
Les hele sakenHavre duger hele dagen, fra frokost til kvelds, i såvel usøtede som søte retter. Denne desserten samler det beste som finnes akkurat nå i hver munnfull.
Les hele sakenDen er langt fra klissete som navnet kan antyde, bare veldig god og avhengighetsdannende.
Les hele sakenPlommer, særlig de norske, har så mye smak at de er som en dessert i seg selv, Når de serveres bakte fra ovnen får du enda mer smak fram.
Les hele sakenFersken fra boks er sjelden vare i dag hvor vi omgir oss med frisk frukt fra alle verdenshjørner daglig, men i denne dessertkaken gjør de jobben.
Les hele sakenPå vårt juleverksted lærer du å lage imponerende julegodter som du dessuten kan ta med hjem. Dermed er julestemningen sikret.
Les hele sakenHar du kremfløte, kremost og en pakke havrekjeks, har du også dessert. Det hele topper du frukt. Den velger du utfra smak eller det du måtte ha for hånden.
Les hele sakenMange synes det er vanskelig å finne en dessert som absolutt alle kan spise. Denne tilfredsstiller alle, så vel laktoseintolerante som veganere, og med et lite grep også de som vil ha det glutenfritt.
Les hele sakenTyttebær i desserten gjør den ekstra frisk og god. Med yoghurt i stedet for fløte blir panna cottaen ekstra lett, men fortsatt med mye smak.
Les hele sakenSylter du plommene selv, har du en super dessert gjennom hele vinteren.
Les hele sakenAt alle, nesten uten unntak, elsker pannekaker er velkjent. Men denne klassikeren stiller i en egen liga. Du kan lett lage den hjemme.
Les hele sakenI alle fall om du har fri tilgang på rabarbra. Eller en nabo du kan godsnakke med. I løpet av noen strakser har du en herlig dessert som kan serveres lund eller kald.
Les hele sakenEn avkjølende iskrem med krydder og sitrus demper det verste søtsuget etter middagen. Den har så mye smak at du nøyer deg med halv porsjon.
Les hele sakenIkke bare krumkakene, men også tyttebærene i fryseren får et nytt bruksområde.
Les hele sakenPå julaften må selv den som ikke liker søtvin ta seg et lite glass. Kanskje noen sågar blir overbevist om hvilke fantastiske smaksopplevelser de har gått glipp av? Julenissen er i alle fall aldri vanskelig å be.
Les hele sakenMest sannsynlig gjør du ikke det på julaften, men denne vrien på riskrem smaker veldig godt gjennom hele julen.
Les hele sakenMulter slik de tilberedes av en mester, må bare smake godt. Som med denne oppskriften fra Sverre Sætres nye kokebok - en av fem finalister i Beste norske kokebok 2016.
Les hele sakenAlle har brunostrester de ikke blir kvitt. De blir til en super dessertsaus. Og mye bedre enn karamellsausen du kjøper.
Les hele sakenEn vri på tilslørte bondepiker smaker fantastisk samtidig som den er lett å lage.
Les hele sakenHvit sjokolademousse med solbærsaus er rett og slett en perfekt kombinasjon.
Les hele sakenPanna cotta er fløyelsmyk og lett, og perfekt som dessert på en sommerdag som denne.
Les hele sakenFritert banan med iskrem er mektig, men du har alltid plass til denne avslutningen på måltidet.
Les hele sakenMed verdens beste nøtter og fyldig zabaglione ved siden av blir denne kaken helt fantastisk. Her er oppskriften(e).
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld når Prinsesse Natalia Giucciardini Strozzi tar med seg sine viner og fascinerende slektshistorie til Son Spa.
Les hele saken18. oktober inviterer Weber deg til Asiatisk BBQ grillkurs. Det er begrenset antall plasser, så vær rask!
Les hele sakenNåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
De beste GG-rieslingene har passert tusenlappen, men noen holder igjen. Fra superparet Carolin og Oliver Spanier får du enorm kraft for drøyt 700 kroner.
Når Agrapart-arven deles på to, er det faktisk blitt en gavepakke til champagneelskerne. Det er en av flere oppdagelser blant septembernyhetene med (og uten) bobler.
Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.
Les hele sakenMed vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.
Les hele sakenNår mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.
Les hele sakenEn solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.
Les hele sakenLag ekstra stor porsjon av denne middagssalaten, for den smaker like godt senere på kvelden. Sjekk den raske oppskriften.
Les hele sakenLammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.
Les hele saken