Her får du en innbydende treretters Valentines-meny
Det er Valentines Day og fredag. Hvis du står litt på, rekker du å lage denne treretteren til i kveld.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det er Valentines Day og fredag. Hvis du står litt på, rekker du å lage denne treretteren til i kveld.
Les hele sakenHylleblomster er svært aromatiske og matcher nyrørt jordbærsaus veldig godt.
Les hele sakenSjokolademousse, jordbær og lemoncurd med sprø knuste kjeks er det som trengs for maksimal dessertglede.
Les hele sakenDu finner knapt et bedre tilbehør til iskremen enn dette. Må prøves.
Les hele sakenKremete fyldig, syrlig, søtt og salt i hver munnfull.
Les hele sakenGourmetmåltid midt i uka er tillatt på selveste valentinsdagen, eller egentlig uansett når du har lyst å lage noe ekstra godt. Du blir rikelig belønnet med smak og hurrarop.
Les hele sakenDesserten med det morsomme navnet som betyr norsk omelett, er som skapt for nasjonaldagen.
Les hele sakenHavre duger hele dagen, fra frokost til kvelds, i såvel usøtede som søte retter. Denne desserten samler det beste som finnes akkurat nå i hver munnfull.
Les hele sakenDen er langt fra klissete som navnet kan antyde, bare veldig god og avhengighetsdannende.
Les hele sakenPlommer, særlig de norske, har så mye smak at de er som en dessert i seg selv, Når de serveres bakte fra ovnen får du enda mer smak fram.
Les hele sakenFersken fra boks er sjelden vare i dag hvor vi omgir oss med frisk frukt fra alle verdenshjørner daglig, men i denne dessertkaken gjør de jobben.
Les hele sakenPå vårt juleverksted lærer du å lage imponerende julegodter som du dessuten kan ta med hjem. Dermed er julestemningen sikret.
Les hele sakenHar du kremfløte, kremost og en pakke havrekjeks, har du også dessert. Det hele topper du frukt. Den velger du utfra smak eller det du måtte ha for hånden.
Les hele sakenMange synes det er vanskelig å finne en dessert som absolutt alle kan spise. Denne tilfredsstiller alle, så vel laktoseintolerante som veganere, og med et lite grep også de som vil ha det glutenfritt.
Les hele sakenTyttebær i desserten gjør den ekstra frisk og god. Med yoghurt i stedet for fløte blir panna cottaen ekstra lett, men fortsatt med mye smak.
Les hele sakenSylter du plommene selv, har du en super dessert gjennom hele vinteren.
Les hele sakenAt alle, nesten uten unntak, elsker pannekaker er velkjent. Men denne klassikeren stiller i en egen liga. Du kan lett lage den hjemme.
Les hele sakenI alle fall om du har fri tilgang på rabarbra. Eller en nabo du kan godsnakke med. I løpet av noen strakser har du en herlig dessert som kan serveres lund eller kald.
Les hele sakenEn avkjølende iskrem med krydder og sitrus demper det verste søtsuget etter middagen. Den har så mye smak at du nøyer deg med halv porsjon.
Les hele sakenIkke bare krumkakene, men også tyttebærene i fryseren får et nytt bruksområde.
Les hele sakenPå julaften må selv den som ikke liker søtvin ta seg et lite glass. Kanskje noen sågar blir overbevist om hvilke fantastiske smaksopplevelser de har gått glipp av? Julenissen er i alle fall aldri vanskelig å be.
Les hele sakenMest sannsynlig gjør du ikke det på julaften, men denne vrien på riskrem smaker veldig godt gjennom hele julen.
Les hele sakenMulter slik de tilberedes av en mester, må bare smake godt. Som med denne oppskriften fra Sverre Sætres nye kokebok - en av fem finalister i Beste norske kokebok 2016.
Les hele sakenAlle har brunostrester de ikke blir kvitt. De blir til en super dessertsaus. Og mye bedre enn karamellsausen du kjøper.
Les hele sakenEn vri på tilslørte bondepiker smaker fantastisk samtidig som den er lett å lage.
Les hele sakenHvit sjokolademousse med solbærsaus er rett og slett en perfekt kombinasjon.
Les hele sakenPanna cotta er fløyelsmyk og lett, og perfekt som dessert på en sommerdag som denne.
Les hele sakenFritert banan med iskrem er mektig, men du har alltid plass til denne avslutningen på måltidet.
Les hele sakenMed verdens beste nøtter og fyldig zabaglione ved siden av blir denne kaken helt fantastisk. Her er oppskriften(e).
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld når Prinsesse Natalia Giucciardini Strozzi tar med seg sine viner og fascinerende slektshistorie til Son Spa.
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Toscana når Fèlsina inntar hovedstaden den 06. oktober
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDe beste GG-rieslingene har passert tusenlappen, men noen holder igjen. Fra superparet Carolin og Oliver Spanier får du enorm kraft for drøyt 700 kroner.
Når Agrapart-arven deles på to, er det faktisk blitt en gavepakke til champagneelskerne. Det er en av flere oppdagelser blant septembernyhetene med (og uten) bobler.
Om du frykter høsten, er trøsten at det er veldig mye godt rødt som lanseres i september.
Loire og chenin er en kombinasjon som er vel så interessant som Burgund og chardonnay. For du får mye mer for pengene.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Om du frykter høsten, er trøsten at det er veldig mye godt rødt som lanseres i september.
Les hele sakenMer enn en femdel av vinmarksarealet i Alsace er plantet med pinot blanc. Men i regionens hierarki, har druesorten en bunnplassering. Mesteparten av det som dyrkes inngår i den omfattende crémant-produksjonen, men det jobbes med å løfte dens status.
Les hele sakenOg vi snakker verken om pinot noir eller chardonnay, derimot gamay.
Les hele sakenDenne pinot grigioen er en klassiker som har vært med oss i et par tiår. Og prisen er fortsatt veldig god.
Les hele sakenI denne oppskriften får laksekotelettene et enkelt, men veldig smaksrikt følge som også tilfredsstiller vegetariske behov. Prøv bare selv.
Les hele sakenFyr opp grillen og lag denne saftige og smakfulle svinenakken denne helgen.
Les hele saken