Med denne oppskriften lager du raskt et mettende og utrolig smakfullt måltid til hele familien.
Dagens rett
Wok med kål og kylling
Deilige hverdagsretter lages raskt når woken hentes frem, og denne oppskriften er virkelig verdt å prøve.
18 Mars 2010 - 01:00
Wok med kål og kylling
Fremgangsmåte
- Skjær paprika strimler, og gulrøtter i tynne strimler. Skjær kyllingen i små biter.
- Varm halvparten av oljen i en wok eller annen panne og stek kjøttet i ca. 3 minutter ved sterk varme. Legg kjøttet til siden.
- Varm resten av oljen og stek grønnsaker, revet ingefær og hakket hvitløk i ca. 5 minutter ved sterk varme.
- Bland i kokosmelken og legg kyllingen tilbake i pannen. Bland ut maizennaen i litt vann og ha i woken for å tykne sausen. Kok opp og la koke et par minutter.
- Rør i finsnittet kinakål. Smak til med salt og pepper.
- Kok nudler etter anvisningen på pakken. Legg opp de nykokte nudlene på en tallerken, ha over woken og strø til slutt på frisk hakket koriander og server.
Tips: Bruk gjerne en potetskreller for å få skikkelig tynne strimler av gulrøttene.
Her finner du mange flere wokretter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
87 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå