Dagens rett

Wok med svinekjøtt, eplemos og chili

Woket svinekjøtt er synonymt med kjapp hverdagssmiddag. Husk at svinekjøtt er magert og slankende, men at nudlene i seg selv ikke er det. Men her er også masse deilige grønnsaker, og da balanseres måltidet ganske godt likevel. Spansk rødvin er vårt vintips til denne retten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Wok med svinekjøtt, eplemos og chili

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

0.5 stk
2 stk
1 stk

Fremgangsmåte

Strimle grønnsakene og chili. Dynk dem i sitronsaft.

Varm olje i en wok/stekepanne og tilsett strimlet svinekjøtt og la det brunes.

Kok opp vann til nudlene og la nudlene koke ca. 3 minutter.

Tilsett eplemos i pannen og la det trekke med svinekjøttet. Tilsett grønnsaker og chili i woken. La kjøtt og grønnsaker godgjøre seg i 2-3 min.

Sil av nudlene og tilsett dem sammen med grønnsakene og kjøttet.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen