Wok med svinekjøtt, eplemos og chili
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Strimle grønnsakene og chili. Dynk dem i sitronsaft.
Varm olje i en wok/stekepanne og tilsett strimlet svinekjøtt og la det brunes.
Kok opp vann til nudlene og la nudlene koke ca. 3 minutter.
Tilsett eplemos i pannen og la det trekke med svinekjøttet. Tilsett grønnsaker og chili i woken. La kjøtt og grønnsaker godgjøre seg i 2-3 min.
Sil av nudlene og tilsett dem sammen med grønnsakene og kjøttet.
Flere lettlagete wokretter finner du her
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Her får du svært så praktiske kokketips
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Astrid Hals
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 Poeng
Westmalle Trappist Tripel
Belgia
Volum: 0.750 Pris: 159,90 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
Dönnhoff Riesling 2018
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 136,90 Basisutvalget -
86 Poeng
Markus Molitor Riesling Trocken 2017
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 162,00 Basisutvalget -
88 Poeng
Alde Eplecider 2018
Norge
Volum: 0.750 Pris: 155,20 Basisutvalget -
90 Poeng
Lindheim Cider Spontan
Norge
Volum: 0.380 Pris: 110,00 Bestillingsutvalget
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.