Dette er Joe Sheridans originaloppskrift fra 1943. Den kan ikke bli bedre.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Det som gjør susen i denne drinken er imidlertid vaniljevodkaen som du smaksetter selv. Det er enkelt som bare det og da får du samtidig bedre kontroll med råvarene - at det er ekte vanilje av høy kvalitet som brukes
Bytter du ut den klassiske aligotévinen med champagne eller musserende fra Burgund så har du en Kir Royal.
Dette er en alkoholsvak drink og dermed perfekt å dra igang festlighetene med. Ikke er den for søt heller siden likørene friskes opp av syrlig fruktsaft.
Ikke noen annen romdrink har oppnådd så stor popularitet. Her er oppskriften.
Noen vil ha cappuccino etter maten. Andre mener espresso er det eneste saliggjørende. Med denne oppskriften får du alt i ett og et lite kick fra whiskyen.