Overbeviste med sin lettsaltete torsk
Helle Øder Valebrokk vant NM for amatørkokk under Matstreif.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Helle Øder Valebrokk vant NM for amatørkokk under Matstreif.
Les hele sakenHelle Øder Valebrokk og Randi Strand møtes til duell med hver sin torskerett under Matstreif på lørdag.
Les hele sakenKommende helg skal det konkurreres i matlaging, drikkekunnskap og ølbrygging.
Les hele sakenEva Gullaksen kombinerer torsken med salte, søte og syrlige elementer og håper på finaleplass i NM for amatørkokker den 12. september under Matstreif.
Les hele sakenÅ gratinere fisk er en velkjent måte å få hele familien til å spise fisk. Nussara Guldberg nøyer seg ikke med den vanlige framgangsmåten for denne hverdagshelten av en rett.
Les hele sakenRune Gjertsen har brukt et gammelt kinesisk knep for sitt bidrag til NM for amatørkokk.
Les hele sakenRoger Andersen bruker denne inspirasjonen når han satser på NM for amatørkokkker.
Les hele sakenBente Pihlstrøm velger appelsin som «krydder» til torsken. Kommer hun videre til finalen i NM for amatørkokk?
Les hele sakenDesigner og kunstner Randi Strand er ikke uventet opptatt av at maten både skal smake og se godt ut. Her er hennes bidrag til NM for amatørkokk.
Les hele sakenBak oppskriften står Wenche Gerhardsen og mannen Vegar. Kanskje får han være med i finalen i NM for amatørkokk?
Les hele sakenSend inn din favorittoppskrift med torsk og du kan vinne opplevelsesrik tur til Lofoten og heftig utstyr til kjøkkenet.
Les hele sakenDet er Silje Daugstads nordnorske farmor som har gitt inspirasjon til denne kandidaten til finaleplass i NM for amatørkokk.
Les hele sakenKan ravioli med tørrfisk og Gulløyepotet sikre Niclas Lundmark deltakelse i NM for amatørkokk?
Les hele sakenJoran Tveterås vant NM for amatørkokk i 2007 og prøver seg på ny med denne torskeoppskriften.
Les hele sakenRuth Helen Eriksen fra Sandnes kombinerer elementer fra hav og land – surf’n turf - i sitt bidrag til NM for amatørkokk.
Les hele sakenHelle Øder Valebrokk er med denne retten først ut i serien av kandidater til finalen i NM for amatørkokk 12. september.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken