Menu
POLLISTEN
OPPSKRIFTER
Kurs
MAT & VINKLUBB
Dagens rett
Ukens vin
Drinker
Gavekort
Nyhetsbrev
Min kokebok
Mine kurs
Logg inn
LOGG INN
Brukerprofil
Min kokebok
Min vinkjeller
Mine drinker
Mine favoritter
Mine kurs
Mat & vinklubb
Logg ut
LOGG INN
Søk
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her
Ikke vis igjen
Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
Anbefaling
Annonse
Guide
Konkurranse
Kurs
Nyhet
Side
Test
TEMA
*ism
Abonnement
Akevitt
alkoholfritt
Annonse
Aperitif mener
Apéritifs Mat- og vinklubb
aperitivo
Aponiente
årets kokk
Attica
Baiersbronn
Bareksten
Bartender’s Choice Awards
Bartenderkonkurranse
Bearnaisesaus
Beste norske kokebok
bitter
Bocuse d'Or 2019
Bokvete
Bolivia
Bollinger
Bransje
Brennevin
Brukeravtale
Brut nature
Bryggeribråk
Byggryn
Chamgpange
Chilensk vin
Cipressi
cocktailbar
Conde nast
content marketing
creme de menthe
Dag Terje Andersen
Dagens rett
Dampbolle
Devil's food cake
DIY
Domaine de la Romanée-Conti
Drikke
Drink med østers
Energibar
Espresso
Fettucine Alfredo
filetering
Filippinene
Forvelling
Franzen
Giftsopp
Godbiter i pollisten
Godtlevert
Hawaiburger
Hjemmebakt
Importert juleøl
Importøl
Jean Paul Brun
Kaffe/te
Kaffebar
Kantareller
Kinesisk vin
Kjøttfri dag
Klar fiskesuppe
Klubb
Klubbkokken serverer
Klubbtilbud
Kokkekonkurranse
Kommentar
Kommentarer
Kortreist
Krabbefest
Kulturhuset
Lagring av øl
lammecarrè
ledig stilling
Likør i sausen
louis XIII
Mandelflarn
Mat
mat- og vinklubb
Mat- og vinklubben
Matkurs og vinkurs
Michelin
Michelin-stjerne
Michelinrestaurant
Mine sider
Mineralsk vin
Moet
Napa
Nebbiolo prima
NM for amatørkokk
NM for servitør
NM for vinkelnere
Nordens beste restauranter
Nordic Bar Show
Norges beste barer
Norsk juleøl
Nyhetene på polet
nyheter på Vinmonopolet
Nyhetsbrev
Oaxen
Online kokebok
Oppdrett
Oppskriftskonkurranse
Ost og vin
Ølfestival
Ørett
Øya
Paibunn
Parabere Forum
Parilla
Påskeøl
Polnyheter
Portugisisk bacalao
Prosjektleder
Refugees welcome
Restaurant
Restaurant day
Restaurantguide
Rom
sanking
saus
Skreimølje
Skrukork
Søtpotetsuppe
Spesialitet
Spontangjæring
Strømstad
Sveitsisk øl
taco al pastor
Takeaway
Tester
Trender
TripAdvisor
Turisme
Ukens drink
Ukens kake
Ukens vin
Valgvake
Verdens dyreste vin
Vinauksjon
Vinframstilling
Vinkelner
Vinkelnerkonkurranse
Vinmonopolets auksjon
Vinosus
White guide
Wild beer
World Cheese Awards
world's 50 best
Worlds50Best Restaurants
Worlds50Bestbars
Young sommelier
07 September 2015 - 12:30
Klare for kokkeduell
Helle Øder Valebrokk og Randi Strand møtes til duell med hver sin torskerett under Matstreif på lørdag.
07. september 2015
06 September 2015 - 16:50
Følg spennende konkurranser under Matstreif
Kommende helg skal det konkurreres i matlaging, drikkekunnskap og ølbrygging.
06. september 2015
01 September 2015 - 13:10
Velger ekstra kortreist med en liten tur utenlands
Eva Gullaksen kombinerer torsken med salte, søte og syrlige elementer og håper på finaleplass i NM for amatørkokker den 12. september under Matstreif.
01. september 2015
01 September 2015 - 02:00
Slik kan også fiskegrateng lages
Nussara Guldbergs gratinerte torsk melder seg på banen for å være med i NM for amatørkokk. Om det lykkes for vi vite om kort tid.
01. september 2015
31 August 2015 - 19:00
Røykt torsk som du aldri har smakt den før
Rune Gjertsen har brukt et gammelt kinesisk knep for sitt bidrag til NM for amatørkokk.
31. august 2015
30 August 2015 - 05:44
It-sjefen som lærte å lage mat av mormor
Roger Andersen bruker denne inspirasjonen når han satser på NM for amatørkokkker.
30. august 2015
29 August 2015 - 02:00
Torsk liker også appelsin. Bare se her
Bente Pihlstrøm velger appelsin som «krydder» til torsken. Kommer hun videre til finalen i NM for amatørkokk?
29. august 2015
28 August 2015 - 10:01
Gir torskeretten ekstra kick og farger
Designer og kunstner Randi Strand er ikke uventet opptatt av at maten både skal smake og se godt ut. Her er hennes bidrag til NM for amatørkokk.
28. august 2015
24 August 2015 - 18:15
Fortsatt mulig å sikre seg fete premier
Send inn din favorittoppskrift med torsk og du kan vinne opplevelsesrik tur til Lofoten og heftig utstyr til kjøkkenet.
24. august 2015
24 August 2015 - 09:26
Ble inspirert av farmor
Det er Silje Daugstads nordnorske farmor som har gitt inspirasjon til denne kandidaten til finaleplass i NM for amatørkokk.
24. august 2015
21 August 2015 - 14:14
Prøver seg med en italiensk vri
Kan ravioli med tørrfisk og Gulløyepotet sikre Niclas Lundmark deltakelse i NM for amatørkokk?
21. august 2015
11 August 2015 - 16:05
Blir det finaleplass med denne oppskriften?
Ruth Helen Eriksen fra Sandnes kombinerer elementer fra hav og land – surf’n turf - i sitt bidrag til NM for amatørkokk.
11. august 2015
04 August 2015 - 12:12
Satser på sensommerlig lettsaltet torsk
Helle Øder Valebrokk er med denne retten først ut i serien av kandidater til finalen i NM for amatørkokk 12. september.
04. august 2015