Svart hvitløk gir ekstra dybde i denne kjøttgryta som kan lages med alle typer kjøtt.
Svart hvitløk gir ekstra dybde i denne kjøttgryta som kan lages med alle typer kjøtt.
Denne klassiske libanesiske retten lages opprinnelig med lam, men så vel storfe som kylling kan brukes.
Syltet sitron er obligatorisk for ethvert måltid fra den søtlige og østlige delen av Middelhavet. Mens den vanligvis tar fire uker å få ferdig, er denne klar på ett døgn.
En spansk kylling-klassiker som er lett å lykkes med og som kan bli en ny favoritt.
Denne retten kalles Baccalà alla napoletana og lages med salt torsk, men fersk sei fungerer også utmerket.
Når potet får følge av ost og løk/hvitløk samt ost, blir det fest. Så enkelt og så godt
Fattoush er en klassisk salat opprinnelig fra Libanon, men som også brukes over hele Midt-Østen med sumac og fritert pitabrød
Tataki av hval er hurtigstekt kjøtt med rå kjerne skjært i tynne skiver. Med spicy ponzusaus er dette nydelig.
Salsa verde smaker like godt til pasta eller gnocchi som til stekt eller kokt fisk samt kjøtt. Den ultimate dip-sausen.
Denne fyldige suppen kan lages med krabbe eller reker - og så chilisterk som ønsker den.