En saftig og smakfull julestjerne laget av hvetedeig med fyll av mørk sjokolade, appelsin, rørsukker og kanel.
En saftig og smakfull julestjerne laget av hvetedeig med fyll av mørk sjokolade, appelsin, rørsukker og kanel.
Teriyaki er ikke navnet på en saus, men på en tilberedningsmetode som innebærer å marinere hovedråvaren i denne sausen.
Det ligger i navnet at søtpoteter egner seg til mer enn salte retter. Amerikanerne bruke disse merkelige potetene i alle typer retter slik som i denne.
Selvfølge kan du prøve deg på en liten sang mens du baker denne kaken. Best resultat får du nok hvis du konsentrer deg om bakingen.
Her får scampien seg en plass i høyden, og kan skue ned på en basilikumsjø. Over seg får den deilig appelsinsaus. Alt hviler på en toast.
Svinefilet er en veldig takknemlig råvare siden den ikke trenger veldig lang tilberedning. Denne retten ser og smaker mer luksuriøst enn hva summen av ingrediensene tilsier.
Det er enkelt å lage din egen søte chilisaus. Dessuten smaker den ferskere enn du får kjøpt i butikken.