Det er ingen grunn til å kimse av Bordeaux’ småslott - denne byr på akkurat det du leter etter nå For 195 kroner får du et herlig uttrykk for både kategorien Cru Bourgeois og Médoc som for årgangen. Les hele saken
Dagens rett Svinekoteletter med hot kålsalat Slik har du neppe servert svinekotelettene før Svinekoteletter behøver slett ikke være kjedelig. I denne oppskriften har de fått spicy følge som setter spor. Les hele saken
Ukens vin Her får du både usedvanlig mye chardonnay og bordeauxkarakter for pengene Når tradisjonene fra Burgund og Bordeaux tas med til Sør-Frankrike, kan gull oppstå. Slik som ukens viner. Les hele saken
Dagens rett Ingefærmarinert sei med smørdampede gulrøtter og persillerøtter Slik piffer du opp fiskemiddagen Det er ikke så mye som skal til for å gjøre selv en tirsdagsmiddag ekstra spennende. Les hele saken
Bli med på en svært overbevisende rundreise i Barolos toppmarker Seks ulike MGA-er - altså grand cru for barolo og en laget av druer fra 11 ulike kommuner, er menyen fra denne nyskapningen. Les hele saken
Klubbkokken serverer: Spicy nuddelsuppe med biff Det fine med hjemmekontor er at du har tid til å lage skikkelig god mat Slik som denne smaksbomben av en nuddelsuppe. Starter du matlagningen på morgenkvisten har du rykende fersk suppe til lunsj eller en enda mer smakfull middag, hvis du klarer å vente Les hele saken