Lag en deilig seirett og glem at den fått et ufortjent hverdagsstempel. Det er det ingen grunn til Her får du en oppskrift som garantert kommer til å forandre din mening.
Lag en deilig seirett og glem at den fått et ufortjent hverdagsstempel. Det er det ingen grunn til Her får du en oppskrift som garantert kommer til å forandre din mening.
Denne pastaretten sparker fra og er et godt valg når middagen skal gå i en fei. Kjøttboller med chili og pasta skal du prøve. Her er oppskriften.
Her er en herlig oppskrift med laks som passer like godt på et festbord som til hverdags. Ovnsbakt laksefilet med urtesabayonne må du prøve.
Nykokt asparges smaker himmelsk, men må ikke serveres med hollandaisesaus. Prøv denne oppskriften. Husk kalde, ferske egg når du skal posjere.
Vi griller og vi griller, og lander ofte på de samme løsningene. Derfor bør du følge oss på en avstikker til Midtøsten. Du kommer garantert til å bli fornøyd.
Kveite er en av våre aller fineste fisker. Sammen med friske, grønne grønnsaker får du et festmåltid som garantert blir en suksess.
Slik server du saftige, hvitløksovnsstekte grønnsaker og urter til kotelettene. Garantert suksess.
Slik lager du hjemmelaget tomatsaus. Sausen er super på pizza, til pasta, og tilsetter du 3-4 dl vann og 1 hønsebuljongterning blir en deilig tomatsuppe.
Vi har verdens beste lam i Norge. Det er særlig i påskehøytiden vi lager gode lammeretter. Her er en spennende oppskrift på lammestek med ansjospesto.
Poteter surret med deilig parmaskinke og olivenolje, cherrytomater og parmesanost, blir en smaksopplevelse. Du kan bruke de som forrett eller som tapas.
Dette er en måte å lage en blåskjellrett på som du garantert vil gjenta.
Tomatsaus kan du lage på mange måter. Denne oppskriften er ekstra god og passer perfekt til kyllingretten vi anbefaler deg.
Her får du oppskriften på fondue, men ikke bare det. Her er forslag til tilbehøret som pesto og sauser.
Et helt måltid i en deilig salat med tunfisk, med deilig tilbehør og dressing. Her har du oppskriften. Og du kan servere i løpet av et kvarter.