Det er mye du kan bruke blåbær til. Du kan lage en blåbærpure med litchi- og kirsebærsalsa og ha til den marineterte laksen. Gir nye høyder for den deilige fisken.
Her får du oppskriften på hvordan du kan lage sashimien med kveite og tre spennende sauser. Røkelakssaus, uni og urtesaus og bitter melon og ingefærsaus gjør retten til en smaksopplevelse.
Lammecassoulet er en mektig kjøttgryte fra Sør-Frankrike som i denne oppskriften inneholder lammekjøtt, lammepølser og svinekjøtt. I mangel på cassole, en dyp, rund gryte i leirgods med skrå vegger, lager vi retten i jerngryte eller i en vanlig gryte.
Dette er perfekt tilbehør til det meste av kjøtt og smaksrik fisk.Og så er det veldig kjapt å lage.
Fyller du tomater med hvitløk, provencekrydder og annet godt, passer de perfekt som tilbehør til lammeretter eller på tapasbordet.
Her får du oppskriften på hvordan lammegryte lages i Afghansk der spinat er en selvfølge i gryta.
Provenceinspirert laks er en så smaksrik rett at du glemmer helt laksens hverdagslige stempel. Frisk hvitvin i glasset bidrar ytterligere.
Kyllingburger med tropisk salat er herlig fargefylt og smaksrik at alle blir glade. Kanskje du bør doble oppskriften? Her er den.
Vil du gjøre kyllingmåltidet enda sunnere og mer smakfullt skal du bruke denne oppskriften.
Lag torsk med tapenade. Du kommer ikke til å angre. Vi gir deg oppskriften også hvordan du lager tapenade.