- Mandelpotetpuré: Skrell og kok potetene i usaltet (viktig!) vann. Sil av vannet, og damp dem tørre.
- Mos potetene, tilsett melk og smør og rør godt. Smak til med salt og pepper.
- Grillet eller pannestekt asparges og østerssopp: Skrell den nederste delen av aspargesen.
- Skjær østerssoppen i skiver.
- Vend asparges og østerssopp i litt olje, og krydre med salt og pepper.
- Stek på middels god varme i en grillpanne, i en alu-form eller direkte på grillen.
- Biff: Del kjøttet i like store biffer og krydre dem med salt og pepper. Grill eller stek på sterk varme.
- Etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side for medium stekt biff.
- Server biff med asparges, sopp og potetpure.
Tips: Om asparges er ute av sesong, er brokkolini eller aspargesbønner veldig gode alternativ.
Lær mer om hvordan du skal tilberede biffkjøtt her