Dette lammespydet er uhyre enkelt å lage, men ikke mindre smaksrikt av den grunn. Prøv denne oppskriften.
Dette lammespydet er uhyre enkelt å lage, men ikke mindre smaksrikt av den grunn. Prøv denne oppskriften.
Denne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Gjort unna på en drøy halv time.
Lag deg en deilig pizzabit på på noen få minutter hvis du har en brødskive.
Chilirelish er god å servere både varm og kald og passer ypperlig til alle typer grillet kjøtt. Den holder seg minst en uke i kjøleskapet.
Du kan helsteke poteter på spyd og krydre med kapers eller oliven og bladpersille. Både stekepanne og grill kan brukes. Passer godt til stekt kjøtt, spesielt lam.
En av Norges beste kokker gjennom tidene, Odd Ivar Solvold, har laget denne fabelaktige retten med steinbit. Enkel er den også.
Lag en frisk salat med skalldyr og rugbrød. Selvfølgelig topper du det hele med hjemmelaget aioli. Alt unnagjort på 10 minutter.
Etter en omgang på grillen blir hvitløken myk og mild på smak og kan spises som de er. Topp til tapasbordet.
Dette er snadder for alle, store som små. For deg som grillmester overbeviser du i løpet av 20 minutter.
Asparges er kanskje grønnsakenes konge. Lag en deilig salat med sprø asparges, hjertesalat og frisk spinat. Her er oppskriften.
Kebab stammer fra Tyrkia, er enkelt å lage og utrolig godt. Alt du trenger er saftige biter av lammebiff og småløk, grillet på grillspyd.