Dette er en skikkelig klassiker, nærmere bestemt kjøttkaker med brun saus og kålstuing til. Tyttebær og kokte poteter hører også med.
Denne oppskriften er en norsk variant av de klassiske bolinhos. Disse er laget med sild, potet og krydder. Serveres med paprikamajones.
Her er oppskriften på en glutenfri pai som smaker himmelsk og som er enkel å lage.
Du som ikke tåler gluten kan selvfølgelig lage krumkaker og spise dem med stor fornyelse. Følg bare oppskriften.
Rullekake er kanskje en av de raskeste kakene du kan lage, og er en virkelig klassiker. Følg den enkle oppskriften og du kan raskt servere til kaffen.
Her er den veldig enkle oppskriften på medisterkaker og du kan glede deg over et måltid som smaker riktig godt.
Leverpostei lager du selv enten du vil ha den som danskene eller som den lages i Italia. Her får du oppskriftene på begge deler. Også den klassiske.
Bruker du reinsdyrkjøtt i kjøttkaker får du fram den gode viltsmaken. Det blir noe helt annet de tradisjonelle kjøttkakene.