Brokkoli kan sågar brukes til pizzabunn. Grønnere blir det ikke.
Brokkoli kan sågar brukes til pizzabunn. Grønnere blir det ikke.
Med dette kokketrikset lager du de saftigste burgerne noen sinne! Med smeltet cheddar er de selvfølgelig best.
Grillet, grov pølse trukket i mørkt øl server du i grovbrød med ramsløkaïoli og frisk eple- og sellerisalat. Her oppskriften på alt.
Denne grønnsaksretten, Briame, med squash og aubergine er fra Hellas. Du kan bruke den som tilbehør til middag. Eller du kan servere den som en vegetarrett alene.
Hvalkjøtt utkonkurrerer det meste av annet kjøtt. Mørt, saftig, supersunt og kjempegodt. Her er en oppskrift på hvalbiff på tradisjonelt vis.
Dette er perfekt tilbehør til det meste av kjøtt og smaksrik fisk.Og så er det veldig kjapt å lage.
Lag et deilig biffsmørbrød der legger på brie og i tillegg salatblader, rødløk, avocado og selvfølgelig aioli som du enkelt lager selv.
Syltet sopp er en utmerket måte å ta vare på høstens fangst. Her er oppskriften.
Rugbrød kan danskene og så er de flinke til å legge på godsaker på skivene som i denne oppskriften.
Gå for en middag som smaker. Andebryst, rødløk og søtepoteter smaker jul uten å være julemat. Denne kan du bruke hele året. Bare prøv.
Lag en skikkelig dansk spesialitet. En brødskive med masse godt på toppen. Kjapt å lage hvis du har liten tid og vil bli god og mett.