Denne friske og syrlige salaten er perfekt tilbehør til salt eller fett kjøtt.
Denne friske og syrlige salaten er perfekt tilbehør til salt eller fett kjøtt.
Glem (nesten) alt du har lært om juleribba - Saltbaking er hemmeligheten til knasende sprø svor og saftig ribbe.
Ved å legge havregrynene i bløt tar grøten kortere tid å lage og den blir rikere på smak. Prøv denne lekre oppskriften, med aromatiske krydder, saftig pære og knasende hasselnøtt-granola.
Denne dekadente grøten gjør seg definitivt best til de dagene det er langt mellom frokost og middag. Denne energibomben smaker herlig av krydder og sjokolade.
Pærer og valnøtter er en klassisk smakskombinasjon som synger i skjønn harmoni. Tronende på toppen av rik risgrøt gjør de seg ekstra godt - se bare her.
Denne varianten av rømmegrøt har du garantert ikke prøvd før. Enkel og raskt blir dette familiens nye favoritt.
Denne svært så dekadente rømmegrøten vil få gjestene ved bordet til å måpe. Lite visste de at rømmegrøt kunne smake så godt.
Gjør risgrøten festklar med denne iøyenfallende og smaksrike toppingen.
Persimon er en nydelig vinterfrukt som går de fleste hus forbi. Gjør den til midtpunktet med denne herlige grøtoppskriften.
Du trenger ikke servere risgrøt for å få smaken av jul. I denne oppskriften sprites havregrøten opp med pepperkakekrydder som smaker nydelig sammen med klementin og pistasjnøtter.
Ta risgrøten til nye høyder med denne innbydende oppskriften. Nøtteaktig brunet smør gjør seg utmerket sammen med syrlig rømme og friske epler. Et dryss med hasselnøtter gjør grøten ekstra luksuriøs.
Julegrøt trenger ikke å bety smør og kanel - bare se her.
Syltet rødløk er nydelig tilbehør til de fleste retter. Sprit opp tacoen, pølsa eller salaten med denne visuelt lekre og smaksrike godbiten.
Disse cookiesene signert mesterkonditor Sverre Sætre, lærte han å lage da han jobbet hos Dandelion Chocolate i San Francisco.
Sauekjøtt er smakfullt kjøtt som viser seg fra sin beste side når det blir kokt i tagine med deilig aromatisk krydder og tørket frukt. Få øynene opp for sauekjøtt med denne smaksrike oppskriften.
Beouf Bourginon er herligsk fransk. Den perfekte selskapsrett, når det skal slås litt ekstra på stortromma. Den kan helt fint lages i god tid i forveien, da smaker den enda bedre.