En okseskank som får marinere seg i masse krydder og godgjøre seg over natten i steikeovnen kan ikke annet enn å smake digg.
En okseskank som får marinere seg i masse krydder og godgjøre seg over natten i steikeovnen kan ikke annet enn å smake digg.
Denne ananassalsaen passer fint sammen med kraftig ovnsstekt kjøtt, så vel meksikansk som norskinspirert.
Jalapeno-salsa lager du enkelt selv. Smaken overgår alt av det som finnes i glass.
Denne rødløksalaten passer like godt til meksikansk mat som til norsk koldtbord.
Appelsinsaus passer utmerket til en rekke retter. Blant annet til svinefilet. Enkelt og raskt å lage. Her er oppskriften du trenger.
Det er sikkert noen som vil protestere mot at ekte bergensk fiskesuppe lages på 20 minutter. Men viktigst er nå at smaken blir god. Med denne oppskriften blir den det.
Carnitas er mexicanernes svar på pulled pork og er ikke annet enn grisegodt. Carnitas kan serveres i både taco, quesedillas, buritos, over nachos eller sammen med bønner og ris. Lag denne oppskriften når du vil ta tacokvelden til nye høyder.
Purrestokk er ikke hverdagskost, men et produkt som har sin plass i matkulturen. Bare se hva du kan lage av noe som normalt ikke brukes.
Denne oppskriften er lett å lykkes med. Derfor skal prøve New York Cheesecake. Ostekake det virkelig smaker av.
Lag en deilig og enkel viltgryte med reinsdyr. Lar du gryta trekke en times tid får du masse god smak. Her er den enkle oppskriften.
Har du ikke fryseren full av elgkjøtt, er ikke alt håp ute. Denne gryteretten med kremet elgkjøtt kan lages med alle typer viltkjøtt – så vel som storfe eller lam.
Lammegryte passer utmerket som søndagsmiddag. Seco de Cordero – er peruviansk lammegryte og den svært smaksrik.