Fløtesaus er alltid populært og passer til så vel fisk som kjøtt.
Denne ramensuppen passer uansett sesong men er ekstra deilig nå på høsten. Etter første gang du har smakt denne får du vann i munnen av å tenke på den igjen.
Black pepper sauce hører først og fremst hjemme i det kinesiske kjøkkenet.
Denne måten å lage krabbe på er enklere enn du tror, og smaker topp med ristet brød og sriracha-majo.
Med koreansk glaze blir spareribsen ekstra smakfull og saftig. Prøv det du også.
Congee er kinesernes svar på risgrøt. Den serveres ikke med sukker og kanel, men med salt tilbehør. I denne oppskriften er grøten smaksatt med kyllingkraft og toppet med sprøstekt kjøttdeig, posjert egg og ingefær.
Dette måltidet er så smaksmettet som det kan bli. Unn deg en slik fest før juletradisjonene overtar alt.
Denne coleslawen passer så godt til koreansk ribbe. Sørg for å skjære/rive ingrediensene slik at stavene blir tynne og delikate.