Fisk «xian» betyr fersk fisk som får beholde dens opprinnelige smak. Det er kun lov til å bruke noen få krydder eller smakstilsetninger.
Fisk «xian» betyr fersk fisk som får beholde dens opprinnelige smak. Det er kun lov til å bruke noen få krydder eller smakstilsetninger.
Lage en deilig forrett eller smårett for to med råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker.
Biff Bulgogi er Koreas mest populære matrett. Retten serveres med ris og spises som den er eller pakket inn i blader av nykål.
Fiskekaker kan varieres på mange måter. Her har vi brukt steinbit, men du kan bruke annen hvit fisk som sei, torsk eller hyse/kolje. Server med kokt ris og strimler av gulrot og agurk.
Norges aller beste fast-food - reinskav med asiatisk touch i burgerbrød.
Her kombinerer du det deilige reinskavet med tortilla og masse annet godt.
Bibimbap betyr blandet ris på koreansk og er en nydelig og smakfull rett. Her får du brukt opp restene i kjøleskapet til et næringsrikt og smakelig måltid.
Med rester fra julematen og ferdig kraft fra butikk eller fryser lager du ramen raskt.
Marinerer du torskefilet i noen dager får den en karamellisert overflate som gjør den ekstra smaksrik. Med tilbehøret blir det en favoritt.
Ribba smaker nesten bedre dagen derpå når den blir glasert i deilige asiatiske smaker og pakket inn i myke bao buns. Serverer du dette til dine gjester høster du garantert masse skryt.
Pokè bowl eller Pokèbolle er for mange den nye sushien og en stor konkurrent til fredagstacoen. Her kan hele familen trikse og mikse og lage sin egen favoritt. Raskt og lage, utrolig godt og næringsrikt.
Du må prøve denne lett lagde rette med ragu - altså saus/gryte - med tomater og andelever - og gjerne litt sopp om du har. Det smaker himmelsk.
Etter japansk tradisjon serveres ikke yakitori med noen form for tilbehør bortsett fra drikke. Men hvis du vil gjøre måltidet mer mettende kan du servere med kokt ris.
Okonomiyaki er en pannekakeliknede rett fra Japan der finsnittet kål blir blandet med pannekakerøre og valgfritt fyll, før det hele stekes på en teppan - japans svar på en steketakke.