Restene av grillmaten blir verdens beste baguette! Med grillet svinekjøtt, fyldig pâté, syltede grønnsaker, friske urter og chilimajones er det lett å bli hekta på denne deilige og smaksrike baguetten fra Vietnam.
Restene av grillmaten blir verdens beste baguette! Med grillet svinekjøtt, fyldig pâté, syltede grønnsaker, friske urter og chilimajones er det lett å bli hekta på denne deilige og smaksrike baguetten fra Vietnam.
Hjemmelaget jordbærsyltetøy er alltid best. Det er ingen ting som smaker bedre til vafler, rundstykker eller ferskt brød.
Makrell er ypperlig til grilling, helst hel og smaksatt med frisk lime og koriander.
Dette er middagen eller turmaten du lager på et øyeblikk. Lit hot kan du også lage dressing til makrellen.
Vi kaller dette verdens enkleste bløtkake. I den skal bruke bringebær, Cointreau og annet godt.
Du kan fint lage denne deilige kaken med annen type gele, men helst ikke pulvergeleen fra butikken, den smaker litt vel kunstig.
Disse knasende sprø vietnamesiske pannekakene er fylt med friske smaker og dyppes i en sur/søt/sterk dipsaus karakteristisk for det vietnamesiske kjøkkenet.
Du visste kanskje ikke at syriner er spiselige? Når du lager syrinsirup kan du blant annet bruke den i drinker.
Rabarbra kan du også lage iskrem med. Denne rabarbraparfait er så frisk og god at den blir veldig vanskelig å stå imot.
Lettrømme gir ekstra saftig og holdbar sjokoladekake. Denne oppskriften gir en kake som kan tilpasses alle aldersgrupper og formål.
Dette er en avansert rett, men du kan velge å lage deler av retten, for eksempel dampe asparges og servere med urter og saus. Men for den som vil prøve så finnes hele oppskriften her.
Om du synes at alle disse aromaene og ingrediensene virker litt skremmende, Glem det. Oppskriften er enklere enn du får inntrykk av ved første øyekast.
Ingen kan motstå denne frokost/brunsjmenyen der egg og salt kjøtt eller fisk blir bakt. Sett den i ovnen på et bakebrett for muffins eller munkejern. Du kan også bruke porsjonsformer beregnet på suffle eller kaffekopper.