Arnes lune Lasagne

Fremgangsmåte

  1. Brun 500 g kjøttdeig med 1 stor løk.
  2. Tillsett 1/2 liter kjøttbuljong og 2 bokser knuste tomater, samt en liten boks tomatpure. Husk salt og pepper.
  3. En teskje worechester saus eller to og en klunk balsamico, 4-5 hvitløksfedd og tilsett en god klype fersk basilikum når det nesten er ferdig.
  4. Bechamelsaus, en stor klump kviteidsmør og to-til-tre toppa ss mel og melk etter behov. Sausen skal være passe tykk.
  5. Oppi med hvit pepper og muskat etter behov + en terning hønsebuljong.
  6. Riv og bland portsalut og parmesan ost og oppi i sausen med en god klype. Så er det bare å fylle på lagvis med pasta plater saus, kjøtt osv og topp til slutt med osten. Begge slag.stekes i ovn på 200.og vips ferdig.
  7. Mange flere retter med lasagne du bør prøve

Bli abonnent og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Christian Sandaker

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Dette spiser du på Oslos fremste Michelin-hemmelighet
+

Dette spiser du på Oslos fremste Michelin-hemmelighet

Andrea Selvaggini på Savage er Michelinkokken som er mer berømt i utlandet enn i Norge. Han gjør nå grep for å nå flere norske gjester.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

By på grillet makrell med eksotisk følge
Dagens rett
Grillet makrell med ertehummus

By på grillet makrell med eksotisk følge

Vårmakrellen smaker himmelsk når det serveres rett fra grillen med dette tilbehøret. Da får den oppmerksomheten den fortjener.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Ny kultvinprodusent for pinot noir i Norge
+
Godbiter i pollisten

Ny kultvinprodusent for pinot noir i Norge

Cathrine Marshall er en sørafrikansk produsent som gjør tingene på sin måte, og det smaker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt nytt i papp
+
Ukens vin

Knallgodt nytt i papp

For her snakker vi om solid pinot noir-kvalitet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du en pakke pølser du ikke blir kvitt, bruk den i denne paien
Dagens rett

Har du en pakke pølser du ikke blir kvitt, bruk den i denne paien

Franskmennene kan dette med å lage pai, og dagens oppskrift hjelper deg å rydde i kjøleskapet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik steker du andebryst perfekt
Dagens rett

Slik steker du andebryst perfekt

Vi serverer en skikkelig delikatesse denne helgen når andebryst står på menyen. 

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her