Arnes lune Lasagne

Fremgangsmåte

  1. Brun 500 g kjøttdeig med 1 stor løk.
  2. Tillsett 1/2 liter kjøttbuljong og 2 bokser knuste tomater, samt en liten boks tomatpure. Husk salt og pepper.
  3. En teskje worechester saus eller to og en klunk balsamico, 4-5 hvitløksfedd og tilsett en god klype fersk basilikum når det nesten er ferdig.
  4. Bechamelsaus, en stor klump kviteidsmør og to-til-tre toppa ss mel og melk etter behov. Sausen skal være passe tykk.
  5. Oppi med hvit pepper og muskat etter behov + en terning hønsebuljong.
  6. Riv og bland portsalut og parmesan ost og oppi i sausen med en god klype. Så er det bare å fylle på lagvis med pasta plater saus, kjøtt osv og topp til slutt med osten. Begge slag.stekes i ovn på 200.og vips ferdig.
  7. Mange flere retter med lasagne du bør prøve

Bli abonnent og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Christian Sandaker

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her