Asparges med smilende egg
Foto: Mari Svenningsen

Asparges med smilende egg

Lag en deilig forrett med asparges og egg som både smaker godt og er enkel å lage. Du vil smile like mye som eggene.

Fremgangsmåte

Kok de romtempererte eggene i 6 minutter og avkjøl dem under rennende kaldt vann. Skrell eggene og del dem i to.

Anrett ½ smilende egg på hver tallerken sammen med asparges, tynne skiver av avokado og salat. Dryss ristede nøtter over og drypp varmt klarnet smør med gressløk over salaten.

Dryss tilslutt over noen saltflak.

Tips:
Bruk en ostehøvel for å få tynne fine skiver av avokado. Smør skivene inn med sitronsaft, da blir de ikke mørke.

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen