Buljong med friske grønnsaker
Foto: Kim Holthe

Buljong med friske grønnsaker

En superrask middag som kan varieres og bygges ut i det uendelige. Perfekt for tidsklemme og slunken lommebok. Her oppskriften på buljong med friske grønnsaker.

Fremgangsmåte

Sett på kjelen med vann og kjøttbuljong-terningene.
 
Rens grønnsakene og skjær dem i terninger eller bruk kniven i food-prosessoren og kjør grønnsakene støtvis til du synes de er passe grove.
 
Kok grønnsakene i kjøttsuppen 2-3 min. Smak til med salt og pepper og server med finklippet krus-persille.
 
Røkte kjøttpølser i terninger eller kyllingkjøtt i strimler passer godt i.
 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker

5
5/5 etter 18 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen