Carpaccio av kalv
Foto: Norges sjømatråd

Carpaccio av kalv

Du kan lage den nydeligste Carpaccio med kalv hvis du følger denne enkle oppskriften som tar deg 20 minutter å lage. Garantert en suksess rundt bordet.

Fremgangsmåte

Skjær kalvefileten i så tynne skiver som mulig. Ved å legge fileten i fryseren i en halvtime først, blir det lettere å få helt tynne skiver.

Fordel over tallerkenen.

Pisk sammen knust ansjos, olje, sitron salt og pepper. Drypp over kjøttet.

Fordel rucculasalat på toppen. Drys over pinjekjerner og kapers. Parmesanen kan enten rives fint over eller skjæres med ostehøvel.

TIPS: Om du synes det er vanskelig å skjøre fileten tynt nok, kan du legge skivene mellom to plastfjøler og banke dem flate før de fordeles over tallerkenen.

Se flere spennende kalveoppskrifter her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 8 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen