Causa Limeña

Causa Limeña

Causa er en potetrett som tradisjonelt serveres som to lag med potetpure med fisk, avocado og majones i mellom. Her er en annen variant.

Fremgangsmåte

Majones:
Ha alle ingrediensene i en blender eller håndmikser til kremet konsistens.

Olivenmajones:
Ha majones, oliven og honning i en blender eller håndmikser til kremet konsistens.

Causa:
Skrell bakepotene. Kok opp en gryte med vann, tilsett bakepoteter og la koke til de er myke.

Tøm av vannet og mos potetene grundig  til pureen er glatt og fritt for klumper.

Ha i en bolle og tilsett aji amarillo chilipasta, limesaft og rapsolje. Smak til med salt og bland godt sammen. Sett til side.

Aji amarillo chilipasta kan du lage selv

I en annen bolle, bland tunfisken og 1,8 dl majones jevnt med en gaffel.

Anretting:
Fyll potetmosen i en sprøyte og sprøyt den ut i et mønster på tallerkenen. Legg tunfisk-majonesen på. Legg på avocado i båter og cherrytomat. 

Topp med halve kalamataoliven, salatblader, og reddik og løk i syltynne skiver.

Fyll en sprøyte med majones og lag dråper rundt på tallerkenen. Gjenta med olivenmajonesen. 

Se de andre spennende oppskriftene fra denne oslorestauranten

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 Sendt inn av Aymara https://aymara.no/ 

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen