Ceviche av sei med salsa

Ceviche av sei med salsa

Fremgangsmåte

Skjær seien i terninger på ca. 2 cm og legg dem i en bolle. Hell over limesaft så den dekker seien og la den marinere 5 minutter i romtemperatur.

Salsa:
Skold tomat ved å skjære et kryss på toppen, senke i kokende vann et par minutter og så ha over i iskaldt vann. Dra av skinnet, fjern kjernene og hakk tomatkjøttet.

Finhakk løk og chili, grovhakk koriander og oliven, og ha i en bolle sammen med tomatpuré, sweet chilisaus og oregano.

Rør sammen og smak til med salt og pepper.

Finhakk hvitløk og surr i olivenolje i 3 minutter.

Sil olivenoljen over i salsaen og kast hvitløken. Rør oljen godt inn.

Skyll seien godt i kaldt vann, og la den stå 5 minutter i kaldt vann. Skyll den en gang til før servering.

Tips:
Server seien med salsa, limebåter og salte kjeks, og pynt med grønne oliven.

Sendt inn av Godfisk.no

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen