Lag marinade og mariner kyllingfiletene i noen timer (eller så lenge du har tid).
- Ta filetene ut av marinaden, tørk dem og stek dem i smør eller olje 3-4 minutter på hver side og la dem "hvile" like lenge.
- Gul paprikasaus: Stek sjalottløk, ingefær og hvitløk mykt i smør i en panne.
- Ha i paprika, timian og laurbærblad.
- Spe med vin og kraft/buljong og la alt koke på svak varme til paprikaen er myk.
- Smak til med salt og pepper.
- Bruk en stavmikser eller hurtigmikser og kjør sausen glatt.
- Sil den om nødvendig.
- Kremet squash- og rødbetekompott: Skjær squash og kokt, skrelt rødbete i tynne strimler.
- Ha dem i en kjele og hell på fløte.
- Kok i noen minutter.
- Smak til med salt og nykvernet pepper.
- Server kyllingfiletene med pasta, kremet squash- og rødbetekompott og paprikasaus.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling