Ciabattapizza
Foto: Credit:OksanaKiian

Ciabattapizza

Denne pizzaen er akkurat så deilig som det du kan få den. Selvsagt kan du variere med både underlag så vel som ingredienser.

Fremgangsmåte

  1. Del ciabattaene i to og stek under varm grill til brødet er lett ristet.
  2. Bruk brødet som et rivjern og rasp på hvitløk.
  3. Legg ciabattaene på en plate, og hell på litt olivenolje.
  4. Legg på tomatskiver, deretter sopp, oliven, merian eller oregano, mozzarella, basilikum, knust chiliflak, salt og pepper.
  5. Hell mer olje på toppen.
  6. Stekes ved 180 grader i 12 minutter, til tomatene og soppen er myk og brødet er sprøtt rundt kanten, og osten har smeltet.

Tips: Ciabattapizza er perfekt i matpakken. Avkjøl dem før de pakkes inn i matpapir. Du kan godt bruke andre brødtyper til disse fantastiske pizzaene. Du kan også bruke cheddar i stedet for mozzarella. 

Her finner du over 80 pizzaoppskrifter 

Slik lager du pizzadeigen selv

Har du lyst til å lage en ciabatta så se her

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage
Dagens rett

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage

Laks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her