Crudités med tre typer hummus
Foto: Foxys_forest_manufacture

Crudités med tre typer hummus

Denne 80-talls klassikeren er supertrendy, og den perfekte måten og nyte sommerens grønne gaver.

Fremgangsmåte

  1. Hummus grunnoppskrift:
    Skyll kikertene godt  og skrell dem, dette  gir en ekstra myk og porøs konsistens på hummusen. Ha de skrelte kikertene og  resten av ingrediensene til hummus grunnoppskrift i en foodproccesor og kjør til en jevn masse. 
  2. Tilsett eventuelt litt vann hvis den blir for fast. Fordel hummusen i tre boller. Den ene topper du med sorte sesamfrø og pinjekjerner.
  3. Rødbethummus:
    Kjør kokte rødbeter (dette får du kjøpt vakumpakket i butikken) i en foodproccesor med litt olivenollje til en jevn masse. Tilsett hummus og pulser massen til den er jevn. Topp med kruspersille og ekstra olivenolje.
  4. Spinat og pistasj hummus:
    Kjør spinat, koriander, pistasjnøtter, olivenolje, hvitløk og sitronjuice i en foodproccesor til en jevn masse. Tilsett hummus og pulser massen til den er jevn. Topp med ristede pistasjnøtter og sitronskall. 
  5. Crudités
    Kutt grønnsakene i passe store biter. Fordel på et fat og server med tre forskjellige hummus. 

Flere deilige retter med hummus ligger her

Her finner du veldig mange oppskrifter på vegetarretter

Og her har du 25 lettlagete vegetaroppskrifter som bør prøves ut

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Gresskarpai er et must denne uken
Ukens kake

Gresskarpai er et must denne uken

Enten du feirer Halloween eller ei, må du bare prøve denne oppskriften på gresskarpai på amerikansk vis.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

To deilige brunelloer på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

To deilige brunelloer på et pol nær deg

I basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Suppe og pannekaker funker fortsatt
Dagens rett
Pannekaker og betasuppe

Suppe og pannekaker funker fortsatt

Pannekakeoppskriften er gjort litt sunnere, og suppeoppskriften er litt raskere. Ellers er det mye 60-tall over dagens middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her