Deilig Gulrotkake
Foto: Tine

Deilig Gulrotkake

Denne kaken vil du bake flere ganger. Følg den enkle oppskriften og du kan servere i løpet av en liten time. Kaken er veldig holdbar i kjøleskapet.

Fremgangsmåte

1 ts vaniljesukker, egg og sukker piskes sammen.

Sikt i det tørre, og tilsett til slutt raspet gulrot og matolje.

Stekes i rund form i 40 minutter på 175 grader.

Dette blir garantert familiens favoritt, saftig og velsmakende.

Flere oppskrifter på gulrotkaker

Her finner du mange hundre oppskrifter på desserter og kaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Oddrun M. Grønnesby

4
4/5 etter 5 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen