En veldig enkel kålrotsuppe

En veldig enkel kålrotsuppe

Denne deilige suppen må prøves. Du vil garantert lage den flere ganger.

Fremgangsmåte

Vask og del opp grønnsakene i biter og kok dem til de er møre. Mos dem med stavmikser eller i en foodprocessor.

Ta vare på kokevannet: det skal i suppa! Tilsett melk og fløte, og smak til med salt, pepper og buljong.

Kok opp. Spe med mer vann eller melk til passe tykkelse. (Suppa tykner hvis den står en stund).

Tips:
Server suppen med brød, litt hakket timian eller persille og gresk yoghurt på toppen.

 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av BAMA

4
4/5 etter 7 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen