Enkel Chili con carne
Foto: Mari Svenningsen

Enkel Chili con carne

Her oppskriften på en Chili con carne som du fikser på maks en drøy halvtime. Men smaken er i behold.

Fremgangsmåte

Ha kjøttdeig og hakket løk i en jerngryte. Rør med en gaffel understekingen, slik at kjøttdeigen blir småkornet når den er gjennomstekt.

Ha i hvitløk som du har presset, krydder og hermetiske tomater. La det surre noen minutter.

Bland inn tomatbønner og paprika og la det koke opp.

Smak til med salt og pepper. Serveres med pariserloff og frisk salat.

Slik er ekte meksikansk mat

Les om alle de spennende chiliene som finnes i Mexico

Her er enda flere hete oppskrifter

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

 

Sendt inn av Matprat.no

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen