I stedet for kyllingkraft kan du bruke hønsebuljong.
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Det finnes knapt en oppskrift på potetsalat som er enklere og raskere å lage enn denne.
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif
Du trenger ikke mange ingrediensene for å lage et skikkelig herremåltid. Egg og hollandaise er det perfekte følge til den simple, men lukseriøse hvite aspargesen.
Smått er godt heter det. Det er disse minipaiene et godt eksempel på. Fisken toppes med en pesto som du lager selv.
Purrestokk er ikke hverdagskost, men et produkt som har sin plass i matkulturen. Bare se hva du kan lage av noe som normalt ikke brukes.
Denne enkle retten smaker utrolig godt og er like enkel å lage. Passer veldig godt som tapas såvel som en liten forfriskning i sommervarmen.
Denne retten er inspirert av måten tyskerne tradisjonelt inntar sine hvite aspargeser. Det skal være rikelig med asparges, saus og poteter, og mindre av skinke som faktisk kan droppes helt, om du vil ha en vegetarisk vri. Hvite asparges trenger ikke kjøtt. Basta.
Denne oppskriften med nypoteter, solbærblader og gjæret selleri er komponert av en av Norges mest kjente kokker, nemlig Even Ramsvik. Retten tar litt tid å lage, men du verden for et resultat.
Denne lettvinte og sommerlige retten passer like godt på kakebordet som til dessert.
Les hele sakenDet er fordi rosevinen er omtrent som en hvitvin, og hvitvinene er sublime uttrykk av drue og jordsmonn.
Les hele sakenHer serveres Irish Coffee i i to spennende nedkjølte versjoner. Grip derfor sjansen til å lage noe nytt.
Les hele sakenPølser blir nesten ikke bedre enn når de serveres med hjemmelaget potetmos.
Les hele sakenSkal du ut å reise med fly til utlandet i sommer, er det verd å merke seg disse vinene og siderne i taxfreebutikken.
Les hele saken