Fajitas med biffstrimler
Foto: Matprat/Alf Börjesson

Fajitas med biffstrimler

Fajitas, eller wraps, er en rett som setter stadig fastere grep i nordmenns matvaner. Med denne oppskriften skjønner du lett hvorfor.

Fremgangsmåte

Skjær kjøttet i strimler og mariner biffstrimlene i jalapeno med kraften fra glasset i ca. 30 minutter.

Sil kraften av kjøttet og brun det i varm stekepanne sammen med strimlet løk og paprika og noen jalapeno i ca. 5 minutter. Rør inn 3 ss salsa i kjøttblandingen.

Slik lager du salsa

Varm tortillaene i henhold til hva som står på pakningen og fyll med kjøttblandingen, hjemmelaget guacamole , varme bønner, rømme og litt salsa. Brettes som en konvolutt.

Se flere wraps-retter her

Her er våre beste tex-mex-oppskrifter

Slik er ekte meksikansk mat

Les om alle de spennende chiliene som finnes i Mexico

Her er enda flere hete oppskrifter

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

4
4/5 etter 27 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen