Rosaura 2019

Når søte nypoteter møter moden spekeskinke og myk mozzarella kan det ikke bli annet enn godt. Oppskriften er superenkel.
Kok potetene møre, hell av vannet og la potetene kjøle seg av til de er lune.
Riv hjertesalaten i grove biter, skyll og rist godt av salaten.
Del potetene i to, skjær rødløken i tynne ringer, snitt sukkererter i mindre biter, skjær reddiker i tynne skiver og del cherrytomatene i to.
Legg opp salatbladene på et stort fat eller i en romslig bolle. Fordel de andre grønnsakene og potetene over salaten.
Legg på mozzarellakuler og ruller av spekeskinke like før servering.
Drypp over olivenolje, dryss over litt maldonsalt (eller annen gourmetsalt) og nykvernet pepper.
Serveres med godt brød til.
Se mange flere gode salatoppskrifter her
Lyst på spekeskinke i en annen rett
Her får du svært så praktiske kokketips
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker