Fiskegryte med tomater
Foto: Lauritzen & Westhammer

Fiskegryte med tomater

Hvem kan si nei til en varm fiskegryte? I denne oppskriften bruker du foruten grønnsaker også chili og hvitløk. Gled deg.

Fremgangsmåte

Kutt opp løk, gulrot og purre i biter. Surr grønnsakene lett i en gryte med solsikkeolje.

Tilsett tomater, hvitløk og chili. Kok opp og smak til med salt og sitronpepper.

Skjær fisken i biter på 3 x 3 cm og legg dem i gryten. Kok forsiktig over middels varme under lokk i ca 15 minutt. Ha i asparges og sukkererter de siste minuttene.

Rør sammen fløte og rømme og server ved siden av gryten, eller bland den forsiktig inn rett før servering.

Server med salat og ris eller poteter.

Her er oppskrifter på flere fiskegryter

Her finner du mange deilige oppskrifter på fiskesuppe

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

5
5/5 etter 10 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen