Fylte koteletter
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Fylte koteletter

La koteletten få en lomme. Den skal du fylle med ost og spekeskinke. Dette er snaddermat.

Fremgangsmåte

Del koteletten vannrett inn mot benet og legg ost og spekeskinke i "lommen".

Krydre kotelettene med salt og pepper og stek dem på god varme - ca. 3 minutter på hver side, til de er gyllenbrune.

Slå av platen og legg lokk delvis over pannen. Etterstek i ca. 5 minutter. Åpne litt på "lommen" for å se om kjøttet har skiftet farge helt igjennom.

Server med for eksempel poteter surret i persille og en salat.

Tips: Svinekjøtt skal stekes raskt og spises umiddelbart. Grunnen er at kjøttet er så magert at det ellers kan virke tørt.

Mange lekre oppskrifter på koteletter finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen