Sett ovnen på 200 grader.
Skjær pølser og aubergine i skiver på langs. Dryss 2 ss salt på begge sider av auberginene og la dem ligge ca 15 minutter. Tørk av saltet.
Stek pølse- og aubergineskivene raskt på begge sider i olje til de har tatt farge.
Fres løken blank i litt olje og tilsett knust hvitløk det siste minuttet. Ha i salt, pepper og tomatene med kraften. Kok til all væsken har fordampet. Smak til med basilikum.
Rør sammen cottage cheese, revet ost, egg, melk og krydder.
Tips:
Du kan bruke kesam i stedet for cottage cheese.
Legg pølser, aubergine og tomatblandingen lagvis i en smurt ildfast form og hell over ostekremen.
Stekes i ovn 30 - 40 minutter.
Server med en salat av for eksempel tomat, salatblad, løk, oliven og basilikum. Brød er godt til.
Mange ppskrifter med pølser finner du her
Alt du trenger å vite om pølser
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig