Gresskarpure
Foto: Victoriia Paliy

Gresskarpure

Fremgangsmåte

Gresskarpuré: 
Skjær gresskarkjøttet i jevne biter. Kok bitene helt møre i vann. Det tar ca 10  minutter. Hell av kokevannet og mos gresskarbitene.

Tips:
Smak til med salt og pepper og smør om du skal bruke den som tilbehør eller  barnemat.

Tips:
Smak til med litt sukker om du skal bruke den i en drink, som dessert eller i en kake.

Tips:
For en helt glatt puré kjører du gresskarbitene med en stavmikser eller i en hurtigmikser. 

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen