Skrap fiskeskinnet rent for skjell. Dryss salt på laksefiletene og pensle dem med olje.
Stek fisken på grillen eller i en grillpanne, ca. 4-5 minutter med skinnsiden ned. Snu fisken og stek den ca 1 minutt på den andre siden.
Rens og del fennikelknollene i to på langs, skjær dem deretter i tynne skiver tvers over.
Rør sammen rømme og gressløk og rør inn fennikel og rødløk.
Legg opp fennikel- og løksalaten på tallerkenen og ha ruccolasalten over. Legg den nygrillede laksen over og server sammen med dampede nypoteter.
Her finner du gode oppskrifter på sjømat på grillen
Mange deilige oppskrifter med laks finner du her
Mariner kjøttet selv med disse gode marinadene
Se alle våre oppskrifter på marinader og saus til grillmaten
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig