Rør gjæren ut i lunkent vann. Bland vann, mel, salt og olje til en smidig deig. La den heve til den er dobbelt så stor.
Skjær alt av grønnsaker i tynne skiver. Varm oljen i en stekepanne. Stek først aubergine og squash raskt. Deretter løk og hvitløk. Så tomat, chili og paprika.
Kjevle deigen til en rund eller rektangulær pizzabunn. Legg den på et bakepapir på en stekeovnsplate.
Legg først tomatblandingen. Deretter aubergine og squash. Fordel osten over. Dryss over oregano.
Stek pizzaen ved 235 grader i ca. 15 minutter.
Her finner du 25 flotte vegetaroppskrifter
Hvis du er på jakt etter enda flere ligger de her
Her finner du over 80 pizzaoppskrifter
Prøv denne oppskriften på pizzasaus
Slik lager du pizzadeigen selv
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig