Hugel Classic Gewurztraminer 2018

Slik bruker du opp restene av juleskinken og gir den en helt ny smak, nemlig av tandoori.
Skjær juleskinken i strimler og legg dem i en ildfast form.
Bland tandooripasta og yoghurt, og pensle det over juleskinkeskivene. Stek dem på 225 grader i 5 minutter.
Skjær løk, paprika og squash i terninger. Stek grønnsakene i olje.
Varm nanbrødene. Fordel grønnsaker og skinkestrimler over. Drypp over yoghurt naturell.
Her finner du alt du trenger som skal til for lykkes med julematen
Kjøtt
Ribbe Pinnekjøtt Kalkun Smalahove
Drikkeforslag
Fisk
Lutefisk Torsk Kveite Sild Rakefisk Tilbehør
Drikkeforslag
Koldtbord, pålegg og småretter
Pålegg Småretter Tilbehør Drikkeforslag
Julekaker og desserter
Julekaker Juledesserter Drikkeforslag
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif