Juleskinke med smak av India

Juleskinke med smak av India

Slik bruker du opp restene av juleskinken og gir den en helt ny smak, nemlig av tandoori.

Fremgangsmåte

Skjær juleskinken i strimler og legg dem i en ildfast form.

Bland tandooripasta og yoghurt, og pensle det over juleskinkeskivene. Stek dem på 225 grader i 5 minutter.

Skjær løk, paprika og squash i terninger. Stek grønnsakene i olje.

Varm nanbrødene. Fordel grønnsaker og skinkestrimler over. Drypp over yoghurt naturell. 

Her finner du alt du trenger som skal til for lykkes med julematen

Kjøtt
Ribbe Pinnekjøtt Kalkun Smalahove 
Drikkeforslag

Fisk
Lutefisk
 Torsk Kveite Sild Rakefisk Tilbehør 
Drikkeforslag

Koldtbord, pålegg og småretter
Pålegg
 Småretter Tilbehør Drikkeforslag  

Julekaker og desserter
Julekaker  Juledesserter Drikkeforslag

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen