Krabbesalat med koriander
Foto: Lisa Westgaard

Krabbesalat med koriander

Det finnes knapt noe bedre på sensommeren enn krabbe. Når du lager en herlig salat av den blir den raskt familiens favoritt.

Fremgangsmåte

Salaten strimles og legges i bunnen av salatbollen. Pisk fløten stiv og bland inn crème fraîche.

Skjær et kryss i tomatene og dypp de i kokende vann i et par sekunder før du har de over i en bolle med isvann. Flå tomatene og del de i båter. Ta ut innmaten av tometene og skjær tomatkjøttet i terninger.

Finhakk sjalottløken og vend den lett inn i kremen sammen med tomatkjøtt, renset krabbe og evt. litt frisk koriander. Smak til med salt, pepper og litt sitronsaft.

Dryss over rikelig med hakket, frisk koriander. Server salaten med godt brød, sitron og nykvernet pepper.

Tips: Dersom du ikke er like glad i smaken av koriander kan du bytte ut denne med persille.

Her finner du mange oppskrifter med krabbe

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen