Kinn Skoddehav Kvit Indiaøl

Svinekjøtt tåler mye smak. I denne oppskriften er det japansk inspirasjon i form av teryiaki som finnes i dagligvarebutikker som ferdigsaus.
Kutt alle grønnsakene i mindre biter/skiver.
Krydre skivene av svinefileten med salt og pepper. Stek kjøttet fint brunt over høy varme i litt margarin eller olje.
Ha i rødløk, chili, stilkselleri og paprika de siste minuttene til de tar farge. Etterstek på svak varme i 1-2 minutter. Hell teriyakisaus over og varm opp. Hold varm mens du koker nudlene etter anvisning på pakken.
Slik lager du enkelt teriyakisaus
Bland nudlene med grønnsakene og kjøttet.
Flere gode retter med svinefilet
Vi har flere spennende oppskrifter med teriyakisaus
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no