Krydret svinefilet med nudler og teriyakisaus
Foto: Matprat/Alexander Hagstadius

Krydret svinefilet med nudler og teriyakisaus

Svinekjøtt tåler mye smak. I denne oppskriften er det japansk inspirasjon i form av teryiaki som finnes i dagligvarebutikker som ferdigsaus.

Fremgangsmåte

Kutt alle grønnsakene i mindre biter/skiver. 

Krydre skivene av svinefileten med salt og pepper. Stek kjøttet fint brunt over høy varme i litt margarin eller olje. 

Ha i rødløk, chili, stilkselleri og paprika de siste minuttene til de tar farge. Etterstek på svak varme i 1-2 minutter. Hell teriyakisaus over og varm opp. Hold varm mens du koker nudlene etter anvisning på pakken.

Slik lager du enkelt teriyakisaus

Bland nudlene med grønnsakene og kjøttet. 

Flere gode retter med svinefilet

Vi har flere spennende oppskrifter med teriyakisaus

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 44 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen